Haos u Kasini: Nataša Bekvalac sinoć nastupila pred Beograđanima! (foto)

Izvor: Svet, 21.Apr.2016, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Kasini: Nataša Bekvalac sinoć nastupila pred Beograđanima! (foto)

Nataša Bekvalac nastupala je sinoć u beogradskom klubu Kasina pred više od dve hiljade ljudi. Kao i uvek kad Bekvalčeva peva pred beogradskom publikom, poznati lokal bio je mali da primir sve one koji su želeli da je slušaju.

Negde oko jedan ujutru pop zvezda pojavila se na bini u pratnji svog šestočlanog benda, nosila je kreaciju Darka Kostića i izgledala besprekorno.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Više od dva i po sata atmosferu je držala na vrhuncu, a pored starih pesama kao što su “Dobro moje”, “Nikotin”, “Ponovo”, publika je najbolje reagovala na njen prošlogodišnji mega hit “Original”.


Šta se sve dešavalo na nastupu, ko je od naših selebritija došao i sa kim saznaćete opširnije u narednom broju tabloida SVET koji je u prodaji od srede.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.