HIT VIDEO! Ovako je izgledala Nataša Bekvalac kao mala!

Izvor: Svet, 29.Nov.2011, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT VIDEO! Ovako je izgledala Nataša Bekvalac kao mala!

naslov: 
HIT VIDEO! Ovako je izgledala Nataša Bekvalac kao mala!



excerpt: 
Svi koji su nedavno gledali gostovanje pop zvezde kod Ognjena Amidžića u emisiji "Ami G Show" mogli su da shvate jednu očiglednu činjenicu – Nata je odličan diplomata...


izvor: 
Opera17


tekst clanka: 
Svi koji su nedavno gledali gostovanje pop zvezde Nataše Bekvalac kod Ognjena Amidžića u emisiji "Ami G Show" mogli su da shvate jednu očiglednu činjenicu – Nata je odličan diplomata. Ona uvek zna kako se i u kojoj situaciji treba postaviti, ali i kako da na škakljiva pitanja (ne) da odgovore. I svi zadovoljni. Neki bi rekli da joj je iskustvo na estradi mnogo pomoglo pri komunikaciji sa medijima, ali nisu u pravu. Nata je jednostavno prirodni talenat, a to potvrđuje i video koji je nastao još davne 1994. godine, kada Bekvalčeva nije bila zvezda kao danas, ali se ne može reći ni da je bila anonimna. Jer, svi se odlično sećamo njenih početaka u emisiji "Muzički tobogan" i mnogim drugim dečijim emisijama.
Upravo u jednoj emisiji za decu, voditeljka je tada četrnaestogodišnju Natašu pitala kako je to biti poznat u dečjem svetu i da li je prepoznaju na ulici, kao i šta joj kažu tom prilikom. Šta je simpatična Nataša odgovorila saznaćete ako pogledate video!



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako je izgledala Nataša Bekvalac kao mala! (VIDEO)

Izvor: S media, 29.Nov.2011

Svi koji su nedavno gledali gostovanje pop zvezde Nataše Bekvalac kod Ognjena Amidžića u emisiji "Ami G Show" mogli su da shvate jednu očiglednu činjenicu – Nata je odličan diplomata. Ona uvek zna kako se i u kojoj situaciji treba postaviti, ali i kako da na škakljiva pitanja (ne) da odgovore....

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.