Guze ko meduze!

Izvor: Poznati.info, 25.Avg.2013, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guze ko meduze!

Oble, zategnute zadnjice odavno su postale zaštitni znak mnogih dama sa javne scene, do te mere da ih mnogi po pozadini mogu prepoznati. Tako su i ovog leta zanosne pozadine poznatih pevačica i glumica plenile pažnju na Crnogorskom primorju, ali i na kupalištima širom Balkana, mameći uzdahe pripadnika jačeg pola koji su se zatekli u blizini.

1. Nataša Bekvalac (32) | Foto: Copyright by Alo!
Jedna od onih koja bi ovog leta da nije našeg lista ostala skrivena >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je, po mišljenju mnogih i najbolja, guza Nataše Bekvalac (32). Iako je odabrala da se kupa daleko od radoznalih očiju na privatnoj skrivenoj plaži, naš paparaco uspeo je da ovekoveči zanosnu pozadinu panonske Barbike i tako obraduje brojne čitaoce.

2. Jelena Karleuša (35) | Foto: Zoran Ilić

Za razliku od nje, Jelena Karleuša (35) svoju pozadinu ponosno je prošetala u malenom kupaćem kostimu kroz centar Budve, pokazujući da je i dalje jedna od najzgodnijih žena u Srbiji i da joj fotošop nije potreban da bi izgledala odlično.

3. Rada Manojlović (28) / Foto: Oksana Krutnjuk

I glumica Katarina Radivojević (34) dokazala je da je u vrhunskoj formi dok se sunčala na jednoj privatnoj plaži u Crnoj Gori, a tada je tokom presvlačenja otkrila zadnjicu do te mere da je malo toga prepustila mašti.

4. Sandra Afrika (25) | Foto: Zoran Ilić

Da nemaju samo gosti na Crnogorskom primorju priliku da uživaju u prirodnim lepotama poznatih žena, postarala se Rada Manojlović (28), koju smo uslikali u blizini Avale na jednom privatnom imanju i tom prilikom zgodna pevačica je još jednom potvrdila da nije uzalud heroina „mokrih snova“ brojnih muškaraca.

5. Milica Pavlović (22) | Foto: Rajko Ristić

Istu sudbinu na jednom beogradskom bazenu doživela je Nikolija Jovanović (23), ćerka Vesne Zmijanac, koja je, osim dobre pozadine, pokazala i brojne tetovaže, dok Sandra Afrika (25) nema tetovaže, ali guzu i dalje sa ponosom šeta poput ordena.

6. Katarina Radivojević (34) | Foto: Zoran Ilić

Svakako najprimećeniju pozadinu kada je mlađi naraštaj u pitanju ima pevačica Milica Pavlović (22), a da ti nije bez razloga, uverili su se i muškarci na jednom poznatom bazenu kada je mlada vedeta „Granda“ prošetala ostavivši ih bez daha.

7. Nikolija Jovanović (23) | Foto: Nebojša Marković

Nakon svega, ostaje nam samo da zaključimo da su ove poznate dame dobre sa koje god strane ih pogledali i da poželimo da sledeće leto što pre dođe ne bismo li ih ponovo videli u ovakvim izdanjima.
 
Izvor: Alo.rs
Slične, interesantne temePrva guza “Granda”!
Manojlovićeva provela dan na privatnom imanju na Avali i…
Grand guza!
Tina mokra i seksi! (FOTO)

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.