Izvor: Blic, 02.Sep.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLUMAC SVIMA ODBRUSIO Evo kako je Nikola Kojo odbranio Natašu Bekvalac

To što će Nataša Bekvalac glumiti u mjuziklu “Tajna crne ruke” ovih dana podiglo je veliku prašinu.

Nataša bi u predstavi trebalo da tumači Dragu Mašin, suprugu kralja Aleksandra Obrenovića, što se većini glumaca ne dopada.

Međutim, ima i onih koji pozitivno reaguju na njeno učešće. Jedan od njih je i Nikola Kojo, koji je stao u odbranu pevačice.

Evo šta je Kojo rekao:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
– Nemam ništa protiv, svako ko je darovit treba da radi sve poslove. Što se mene tiče, može sutra i neko od mojih kolega da zaigra fudbal u nekom prvoligaškom klubu – istakao je glumac za emisiju "Premijera".

Pročitajte još...

Reditelj Ljubiša Ristić za "Blic" je rekao sledeće:

- Što svi polemišu? Ne mogu da verujem (smeh). Onim glumcima koji su protiv nje, poručujem da će biti još iznenađenja i oduševljenja kada objavimo celu podelu. Ne treba da se ljute. Oni su još mladi, a i ja sam mlad i biće šanse, igraće i oni kod mene - poručuje reditelj Ristić.

Podsetimo, pobednik takmičenja "Zvezde Granda" 2007. godine Dušan Svilar, igraće ulogu Dragutina Dimitrijevića - Apisa.

- Glavnu ulogu Dragutina Dimitrijevića Apisa, zajedno sa našim vodećim glumcem KPGT-a Lazarom Jovanovim, sprema pobednik Zvezda Granda 2007. godine Dušan Svilar. On je mladić koji je u međuvremenu napustio estradu. Završio je muzičku akademiju, na kojoj tvrde da se 15 godina nije pojavio takav tenor na našem Konzervatorijumu- rekao je Ristić za "Sputnik.rs", a OVDE pogledajte šta je još Ristić rekao o Dušanu.

Muziku za predstavu "Tajna crne ruke" radi kompozitor iz Zagreba Davor Roko, koji je to radio i pre trideset i tri godine, kao i Sanjin i Gabor Lenđel, Bojana i Nevena Račić, Miona Babić, a muzička ekipa će biti upotpunjena reperima i džezerima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.