Fotka koja je zbunila fanove: Otkrivamo da li se Nataša zaista udala!

Izvor: Svet, 27.Avg.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotka koja je zbunila fanove: Otkrivamo da li se Nataša zaista udala!

Iako je butik u kom je Nataša Bekvalac juče kupila haljinu objavio da su ponosni što je baš njih odabrala za najsrećniji dan, SVET saznaje da je došlo do velikog nesporazuma.


Dance to express not to impress❤
A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 27, 2017 at 12:39am PDT


U razgovoru sa izvorima bliskim pop zvezdi saznali smo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Bekvalčeva nije udala i da je fotografija nastala na venčanju prijatelja njenog dečka Luke.
“Luka i Nataša juče su bili na venčanju njegovog bliskog prijatelja na Kosmaju. Nije tačno da se udala”, rekla nam je prijateljica Nataše Bekvalac.
SVET je u aktuelnom broju objavio da se Nataša i Luka venčavaju na Ibici na njen rodjendan, 25. septembra. Kako smo saznali, taj plan i dalje važi.
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.