Dečko je malo nervozan: Filip umislio da ga mediji uhode?

Izvor: Svet, 05.Jun.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečko je malo nervozan: Filip umislio da ga mediji uhode?

Filip Živojinović, pastorak folk zvezde Lepe Brene, već nekoliko meseci je u žiži javnosti zbog veze sa pevačicom Aleksandrom Prijović.
Iako je retko davao izjave za medije, Živojinović se uredno pojavljivao na javnim skupovima sa svojom izabranicom, a kada je došao na nastup njene koleginice Nataše Bekvalac, Filip je novinarima odbrusio da ne daje izjave.
Prilično neraspoložen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Filip je u klub došao bez devojke, a pošto je navikao da ona razgovara sa novinarima, Živojinović nije znao kako da komunicira sa pripadnicima sedme sile, piše alo.rs.
Šta ja mogu da vam kažem, neću nikakve izjave da dajem! Što bih pričao kad me ionako svaki dan uhodite po gradu”, vikao je Filip prilično neartikulisano i šokirao sve prisutne visinom svog glasa.
Da li Filipu smeta što je u centru pažnje zbog popularne maćehe i devojke, a ne zbog svojih afiniteta, ostaje da vidimo kada se spusti na zemlju, pa odluči da pristojno razgovara sa predstavnicima medija. Za razliku od Aleksandre, kojoj blicevi prijaju jer je pevačica, Živojinović tvrdi da mu javno eksponiranje smeta, iako je gost skoro svakog javnog događaja. E sad, da li laže koza ili rog, moraćemo da sačekamo na odgovor.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Filip Živojinović poručio novinarima: Svaki dan me uhodite po gradu!

Izvor: Svet plus, 05.Jun.2016

Filip Živojinović, sin tenisera Bobe Živojinovića, našao se u centru medjiske pažnje od prvog dana veze sa pevačicom Aleksandrom Prijović, a to mu očigledno ne prija...Filip Živojinović i Aleksandra Prijović u vezi su već neko vreme i neretko se pojavljuju zajedno na javnim događajima....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.