Danilo neće na odmor s Natašom!

Izvor: S media, 14.Jun.2011, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilo neće na odmor s Natašom!

Iako se u javnosti pojavila informacija da će se Danilo Ikodinović na odmoru pridružiti bivšoj supruzi Nataši Bekvalac i ćerki Hani, to se po svemu sudeći neće dogoditi.

Ovu informaciju je, na neki način, potvrdio i Ikodinović SMS porukom "naravno, to su spekulacije", poslatu novinaru Alo...

Budući da se nama nije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << javljao na pozive i poruke, pitali smo Dačinog advokata Nemanju Aleksića da li mu je poznato nešto o zajedničkom letovanju njegovog klijenta i bivše mu supruge, odgovorio nam je zbunjeno da ne zna ništa o tome, ali i da ne veruje da je to tačno.

- Baš sam ga sreo pre neki dan i ništa mi nije rekao, ni pomenuo čak - kaže Aleksić, a slično tvrdi i Natin advokat Dušan Gojković:

- Prvi put čujem za to. Nataša je na Svetom Stefanu sa Hanom i to je sve što znam. ne znam da li je tačno, a ako jeste, to je lepa vest za razliku od većine koje su objavljivali o njima.

Nata i Dača zajedno na moru!

Ljuba koristio "vijagru"!?

Nataša Bekvalac raskinula s Ljubom?!

Inače, Nataša je posle, kako tabloidi tvrde, a mi im nešto ne verujemo, raskida veze sa rukometašem Ljubom Jovanovićem iskoristila lepo vreme i činjenicu da letnja sezona još nije u jeku, tako da sa ćerkom na Svetom Stefanu uživa u suncu, kupanju i dugim šetnjama, puneći baterije za predstojeće nastupe. Nataši i Hani društvo prave dadilja i Natina mama, koja je po povratku iz Turske odmah došla do Crne Gore kako bi bila uz njih dve.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.