ĆAZIM OPET SMUVAO NATAŠU: Banjalučanka ista Nata Bekvalac!

Izvor: Kurir, 03.Avg.2014, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆAZIM OPET SMUVAO NATAŠU: Banjalučanka ista Nata Bekvalac!

Biznismen je na istom brodu pre dve godine uživao sa Natašom Bekvalac

Ćazim Osmani, poznati kao Feniks, očito ne voli obične i prosečne devojke koje se ne bave javnim poslom, već su mu poznate najveći izazov.

Tako je viđen u centru Budve sa novom devojkom, koja se zove Nataša, ali nije Bekvalac, već Petrović, mlada Banjalučanka, koja radi kao voditeljka emisije "Dobar komšija" na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Televiziji Pink BH, koja neodoljivo podseća na novosadsku barbiku.

"Prvo su sedeli u jednom od najlepših restorana u Starom gradu u Budvi i odmah nakon toga su otišli na njegovu jahtu. Nataša i on su mesec dana zajedno i uživaju u vezi. Njoj očigledno ne smeta što je nedavno raskinuo sa menekenkom Sandrom Obradović, što je bio sa nekoliko poznatih pevačica iz Srbije i što se svaka veza završila ne tako slavno. Njima je sad lepo i niko ne može da im pokvari raspoloženje", rekao je izvor blizak ovom paru i dodao da njih dvoje spavaju u njegovoj jahti.

"Poznato je da Ćazim ne spava po hotelima Crne Gore već da noći na svojoj jahti, te je tako i Nataša uvek sa njim. Često on povede druga, a ona drugaricu, pa se ludo zabavljaju uz najskuplji šampanjac, a često zajedno idu i u kockarnicu u Budvi. Ne znam koliko će ta veza da potraje ali zasad izgledaju srećno", rekao je izvor.

Foto: Facebook

Inače, na istoj jahti je pre dve godine uslikana pevačica Nataša Bekvalac kako ćaska sa Osmanijem i uživa u luksuzu te se može zaključiti da je to biznismenovo ljubavno gnezno.

Podsetimo, Ćazim i te kako voli Srpkinje budući da su ga do sada povezivali sa Anom Nikolić, Natašom Bekvala, Sandrom Obradović, Mandom Popović...

(Alo)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.