Bankrotirala: Nataša će morati da odloži osmo letovanje

Izvor: DanUBeogradu.com, 04.Okt.2012, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bankrotirala: Nataša će morati da odloži osmo letovanje

Nataša Bekvalac

Ko bi rekao da će Nataša Bekvalac nakon nekoliko letovanja i puta u Italiji potrošiti sva sredstva potrebna za nastavak karijere?
Nataša Bekvalac je u finansijskoj krizi, što je prouzrokovalo i pomeranje datuma izdavanja novog albuma, ali i nateralo pevačicu da promeni još neke planove. “Odustala je >> Pročitaj celu vest na sajtu DanUBeogradu.com << od iznajmljivanja dupleksa koji bi delila s dečkom Vladom Vuksanovićem, ali i od putovanja na egzotične destinacije, što je planirala tokom jeseni, takođe s Vladom. Novac joj je potreban za promotivnu kampanju, u koju spadaju i visokoprodukcijski spotovi, pa već izvesno vreme traži sponzore” – rekla je Natašina prijateljica.

Nastavak na DanUBeogradu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DanUBeogradu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DanUBeogradu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.