NATAŠA BEKVALAC ZVEZDA BAJRAMA

Izvor: Kurir, 31.Avg.2011, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA BEKVALAC ZVEZDA BAJRAMA

Bujrum! Nataša Bekvalac nastupila je sinoć na centralnoj proslavi Ramazanskog bajrama u hotelu „Vrbak“ u Novom Pazaru. Za nastup „novosadske barbike“ vladalo je veliko interesovanje, ali su samo srećnici koji su došli na vreme imali priliku da je čuju, jer pomenuti objekat ne može da primi više gostiju.

Bujrum!

A gde je Ćazim?!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac zvezda Bajrama!

Izvor: S media, 31.Avg.2011

Bekvalčeva pevala sinoć na centralnoj proslavi najvećeg islamskog praznika u Novom Pazaru. A njenom nastupu, kako mediji prenose, "kumovao", niko drugo do Ćazim Osmani...Nataša Bekvalac nastupila je sinoć na centralnoj proslavi Ramazanskog bajrama u jednom hotelu u Novom Pazaru. Za nastup „novosadske...

Nastavak na S media...

Nataša Bekvalac pevala u Novom Pazaru

Izvor: Svet plus, 31.Avg.2011

Pevačica Nataša Bekvalac sinoć je nastupila u hotelu "Vrbak " u Novom Pazaru povodom proslave ramazanskog Bajrama.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.