Aleksandra Prijović i Nataša Bekvalac napreduju u izboru za HIT LETA 2016! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2016, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović i Nataša Bekvalac napreduju u izboru za HIT LETA 2016! VIDEO

Pesme "Totalna anestezija" Aleksandre Prijović i "Ludilo" Nataše Bekvalac napredovale su u izboru za HIT LETA 2016 koji traje već neko vreme na našem portalu!

Izbor za HIT LETA 2016 na našem portalu uveliko traje, a iako su se nekoliko pesama izdvojile kao favoriti, ima dovoljno vremena da se stvari potpuno promene. Nakon lošeg starta, pesme "Totalna anestezija" Aleksandre Prijović i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << "Ludilo" Nataše Bekvalac, počele su lagano da napreduju na listi, ali ne dovoljno u odnosu na ostale pesme. Zato ako želite da se plasiraju visoko, možda čak i pobede, morate da glasate. Pobednička pesma biće proglašena 25. avgusta, što znači da ima dovoljno vremena da se stvari promene.

Podsećamo, možete glasati sa svih browsera putem vaših računara (mozzila,chrome,explorer.), takođe i putem vaši mobilnih telefona. Napominjemo, da ukoliko bilo ko od fanova bude pokušao bilo kakav vid prevare, odnosno hakovanja ankete, pesma tog izvođača, biće automatski diskvalifikovana. Budite uporni, brzi i možda baš vaša pesma ili pevač budu HIT ovog leta na našem portalu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.