Vanzemaljci nad Beogradom

Izvor: Dzungla.org, 16.Dec.2011, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanzemaljci nad Beogradom

Distributer 'MegaComFilm' uz odobrenje studija '20th Century Fox' je na reklamne plakate filma 'Najmračniji sat 3D' stavio slike Beograda.

Na vizuelnim rešenjima za ovaj film se pored Moskve, u kojoj se dešava radnja, nalazi i Beograd, odnosno zgrada Narodne skupštine, Beogradski pobednik i Kalemegdan.
'Najmračniji sat 3D' je naučnofantastični triler o grupi mladih ljudi koji se u Moskvi bore da prežive >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << napad nepoznate i nevidljive vrste iz svemira, koja crpi sve izvore energije i celu planetu ostavlja u potpunom mraku.
Producent ovog ostvarenja je poznati ruski reditelj Timur Bekmambetov (Noćna straža, Dnevna straža, Tražen).
Film je sniman u Moskvi i jedno je od retkih ostvarenja američke produkcije koje je u potpunosti snimljeno van SAD.
U glavnim ulogama igraju Emil Hirš i Olivija Tirlbi, Maks Mingela, Rejčel Tejlor, a u filmu se pojavljuje i poznati švedski glumac Juel Šinamon.
 
 
 
 
 
 
 

(Izvor: Mondo)
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.