VANZEMALJAC: Stef Kari sa 50 poena izbacio Kingse i zakazao spektakl sa Lejkersima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 08:43

VANZEMALJAC: Stef Kari sa 50 poena izbacio Kingse i zakazao spektakl sa Lejkersima (VIDEO)

Najbolji učinak jednog igrača u istoriji sedmih utakmica NBA plej-ofa.

 Košarkaši Golden stejta savladali su ekipu Sakramenta sa 120:100 u odlučujućem meču plej-of serije Zapadne konferencije NBA lige, i sa 4:3 u pobedama plasirali se u polufinale konferencije, gde ih očekuju duel sa Los Anđeles Lejkersima.

Nisu uspeli Kingsi da nakon sjajne sezone izbore polufinale Zapadne konferencije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a posrnuli su u poslednjem meču plej-of serije protiv Golden stejta. Tačnije nisu mogli protiv vanzemaljca u redovima Ratnika...

Najzaslužniji za pobedu Voriorsa bio je fenomenalni Stef Kari, sa učinkom od čak 50 poena na meču, a uz to dodao je i osam skokova i upisao šest asistencija. Ovo je ujedno i najbolji učinak jednog igrača u istoriji sedmih utakmica plej-ofa!

With 2:39 left in the Golden State-Sacramento game, Stephen Curry has set a record for most points scored in a Game 7.

▪️ 𝗦𝗧𝗘𝗣𝗛𝗘𝗡 𝗖𝗨𝗥𝗥𝗬 - 𝟱𝟬

▪️ Kevin Durant - 48

▪️ Dominique Wilkins - 47

▪️ Sam Jones - 47

— NBA Communications (@NBAPR) April 30, 2023

Ekipa Sakramenta imala je dobar rezultat u prvom poluvremenu koje je završeno sa dva poena prednosti u korist Golden stejta, 58:56, ali u nastavku nisu uspeli da učine nešto više protiv aktuelnih šampiona.

U nastavku utakmice Golden stejt je povećavao prednost, pa je na kraju treće deonice bilo plus 10 poena, 91:81, što se ispostavilo kao nedostižno. Osim sjajnog Karija, u timu Voriorsa istakkli sr se i Endrju Vigins sa 17 poena, sedam skokova i dva dodavanja, kao i Kevon Luni sa čak 21 skokom i 11  poena.

Litvanac Domantas Sabonis iz Sakramenta ubacio je 22 poena, upisao osam skokova i ubeležio sedam asistencija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.