Teoretičar zavera sumnja da su mu teorije zavere u koje veruje podmetnute

Izvor: Njuz.net, 13.Okt.2013, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teoretičar zavera sumnja da su mu teorije zavere u koje veruje podmetnute

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeTrenutno se radi na utvrđivanju ko je teorije podmetnuo i zašto

BEOGRAD, 13. oktobar 2013, (Njuz) – Poznati teoretičar zavera Desimir Šulović izjavio je jutros na konferenciji za štampu da postoje osnovane sumnje da su teorije zavera, u koje veruju i protiv se bore on i mnogi drugi stručnjaci iz ove oblasti, najverovatnije podmetnute od strane za sada nepoznatih centara moći.
Šulović je na vanrednoj konferenciji za štampu pozvao stručnu javnost, ali i građane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << da odmah napuste proučavanje HAARP-a, kemtrejlsa, GMO-a, 11. septembra, vanzemaljaca i broja posetilaca na Karleušinom koncertu na Ušću jer je, kako je naveo, reč o „brutalnoj podmetačini koja za cilj ima skretanje pažnje sa pravih problema“.
- Trenutno radimo na utvrđivanju ko je ove lažne teorije zavera podmetnuo i zašto, a istovremeno pokušavamo da otkrijemo i koji su to problemi sa kojih je naša pažnja godinama preusmeravana na pomenute teorije. Očigledno je da iza cele zavere stoji neko vrlo moćan, neko ko je u stanju da ovakve informacije plasira javnosti i navede je da poveruje u njih. To je neko ko želi da prikrije mogo veće i nadasve zle namere – ocenio je Desimir Šulović.
Teoretičari zavera širom Srbije su, kako saznajemo, odmah pokrenuli istraživanja na svim relevantnim nepoznatim sajtovima i blogovima kako bi otkrili čega tačno treba ubuduće da se boje.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.