Prodaje se Yugo specijalizovan za borbu protiv NLO (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2018, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaje se Yugo "specijalizovan za borbu protiv NLO" (VIDEO)

Državljanin BiH objavio je u oglasima da prodaje automobil Yugo 45 koji je umotan u aluminijsku foliju i ima "NASA" satelit na krovu i tvrdi da je neobični dizajn urađen ciljano, jer je automobil nevidljiv radarima NLO.

U opisu se navodi da je vozilo izrađeno kao limitirana serija specijalizovanih borbenih vozila za borbu protiv nepoznatih objekata iz svemira. Raspolaže sa 1.066 konjskih snaga, a maksimalna brzina nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poznata, prenosi klix.ba.

"Od opreme za zemaljsku upotrebu poseduje: desni retrovizor, rezervni točak (peti), flip up sajlu za šlepanje, ambijetalno osvetljenje (više od 1.000 boja, moguć automatski ili manuelni mod), auspuh, paket opreme za policiju, karta sveta, mobilni svetleći radio (BT, FM, USB, AUX), ćip tunning STAGE X i urađene mape glavnog računara. Vozilo nije uočljivo na putu, tako da se može koristiti i za druge svrhe, najčešće preljube", stoji u opisu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.