Izvor: Nezavisne Novine, 11.Sep.2018, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučanin prodaje Yugu 45 specijalizovanog za borbu protiv vanzemaljaca

Neobični oglasi uvijek nasmiju ili iznenade, ali oglas bh. državljanina oduševio je i strance. Vlasnik prodaje Yugu 45 koji je umotan u aluminijsku foliju i ima "NASA-in" satelit na krovu. Tvrdi kako je ovaj neobični dizajn urađen ciljano jer je automobil nevidljiv radarima NLO-a.
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Prodaje se Yugo "specijalizovan za borbu protiv NLO"

Izvor: N1 televizija, 11.Sep.2018

Državljanin BiH objavio je u oglasima da prodaje automobil Yugo 45 koji je umotan u aluminijsku foliju i ima "NASA" satelit na krovu i tvrdi da je neobični dizajn urađen ciljano, jer je automobil nevidljiv radarima NLO...U opisu se navodi da je vozilo izrađeno kao limitirana serija specijalizovanih...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.