Priča o kojoj bruji ceo svet: Mladić dobio rupu u glavi zbog stvari koju svi radimo!

Izvor: Prva.rs, 14.Dec.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priča o kojoj bruji ceo svet: Mladić dobio rupu u glavi zbog stvari koju svi radimo!

Sve je počelo vrlo jednostavno, Kejd je obrijao glavu, otišao napolje. Prvi put bez kose na suncu. Na kreme je naravno zaboravio.
Nakon nekoliko sati desila mu se neverovatna stvar. Njegova glava je bila sasvim crvena, što je očekivano, ali i natečena. Kao veliki crveni balon.
Izgledao je kao vanzemaljac.
A onda je rukama prodrmao otok i desilo se još jedno čudo. Na glavi mu se pojavila velika rupa.

Kejd je napravio šalu od svega toga, pa je na svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << profile i naloge na društvenim mrežama postavljao slike sebe, poredeći se sa vanzemaljcima i likovima iz crtaća.
​Nakon Kejdove objave, ubrzo su se javili i drugi tviteraši, koji su pisali da su imali sličan problem. Rupa, naravno nestaje kada otok spadne, ali opekotine ostaju.
Zato, ako niste ljubitelj krema za sunčanje, do leta imate sasvim dovoljno vremena da se predomislite. Samo pogledajte Kejda i sve će vam biti jasno.
Izvor: Blic
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.