Predavanje na niškom PMF-u o navodnim susretima sa vanzemaljcima

Izvor: JužneVesti.com, 07.Feb.2018, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje na niškom PMF-u o navodnim susretima sa vanzemaljcima

Svi oni koji bi da čuju kako se u javnosti i medijima doživljavaju navodni dokazi da našu planetu posećuju vanzemaljci, kako kažu organizatori, mogu da dođu na predavanje na kojem će s upravo o ovome govoriti, u amfiteatru niškog Prirodno matematičkog-fakulteta, 8. februara.

“Da li su mogući bliski kontakti treće, četvrte i pete vrste? – 1. Deo”, naziv je predavanja, na kojem će govoriti Dragan Gajić, profesor Departmana za fiziku PMF-a u Nišu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Ovo predavanje šesto je u nizu predavanja Škole astrobiologije, koju AD "Alfa" i Departman za fiziku organizuju u okviru projekta “Astronomija svuda“, uz podršku Centra za promociju nauke. Ulaz na predavanje, kao i učešće na školi, su besplatni i otvoreni za sve zainteresovane - navode organizatori.

Inače, dodaju, oni koji iz nekog razloga ne budu mogli da prisustvuju predavanju, koje će početi u 20 sati, imaće priliku da ga pogledaju preko sajta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niš: Predavanje o susretima sa vanzemaljcima

Izvor: OkRadio.rs, 07.Feb.2018

Svi oni koji bi da čuju kako se u javnosti i medijima doživljavaju navodni dokazi da našu planetu posećuju vanzemaljci, kako kažu organizatori, mogu da dođu na predavanje na kojem će s upravo o ovome govoriti, u amfiteatru niškog Prirodno matematičkog-fakulteta, 8. februara. “Da li su mogući...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.