NLO snimljen iznad Kragujevca

Izvor: BKTV News, 20.Mar.2012, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NLO snimljen iznad Kragujevca

U nedelju uveče oko 18:30 sati iznad centra Kragujevca su se mogle videti vatrene lopte koje su se pojavljivale i nestajale. Ukupno se pojavilo 6 objekata, a sve ovo je trajalo duže od 10 minuta. Brojni Kragujevčani su izašli na ulicu i terase kako bi videli ove neidentifikovane leteće objekte. Neobičnu pojavu snimio je amaterskom video kamerom Marko Protić sa terase svog stana.
'Mislili smo da je u pitanju meteor, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je ta kugla za sobom ostavljala svetleći trag. Međutim, nije pala na zemlju, nego je nastavila da se kreće horizontalno. Ali kada su dve počele da se mimoilaze, veoma blizu, ostali smo zbunjeni. Videli smo ukupno šest takvih objekata i voleo bih da znam o čemu je reč' - rekao je Protić.
'Prvi objekat koji se pojavio nisam snimio. Moj otac i ja smo sedeli na terasi i pili kafu, gledali ga, a onda su se pojavili drugi. Tada sam uzeo kameru i krenuo da snimam' - priča on. Februarske vatrene lopte, termin koji opisuje meteore koji se svake godine tokom tog meseca na nebu iznad SAD javljaju kao sjajniji od Venere, ove godine nisu brojnije nego što je uobičajeno, ali stručnjaci tvrde da su im izgled i putanje čudni. Zato je Nasa ove godine zamolila posmatrače neba da posebno obrate pažnju na ovu pojavu.

Tweet
Pogledaj vesti o: NLO,   Kragujevac

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.