Izvor: Blic, 12.Feb.2023, 21:18

NLO, KINEZI... ŠTA SE DEŠAVA NA NEBU IZNAD AMERIKE? Za nedelju dana 3 INCIDENTA, Bajden ponovo doneo tešku odluku, a Peking besan: "Vodite rat protiv nas"

Neidentifikovani objekat oboren je u subotu iznad severne Kanade, što je treći put za nedelju dana da su američki borbeni avioni oborili objekte u vazdušnom prostoru Severne Amerike.
Pogledaj vesti o: NLO,   Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAMA NA NEBU IZNAD AMERIKE: Oboren još jedan neidentifikovani leteći objekat!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2023

Strani mediji navode da je to treći objekat u tri dana...Američka vojska je u nedelju popodne oborila još jedan objekat na velikim visinama iznad jezera Huron, saopštio je američki zvaničnik i izvor u Kongresu koji je obavešten o ovom pitanju, prenosi CNN...- Sjajan rad svih koji su ovu misiju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.