Misteriozna rupa iznad UAE: Invazija vanzemaljaca ili predskazanje?

Izvor: B92, 22.Mar.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozna rupa iznad UAE: Invazija vanzemaljaca ili predskazanje?

Misteriozna rupa pojavila se pre nekoliko dana na nebu iznad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a brojni korisnici društvenih mreža izrazili su sumnju da je u pitanju invazija vanzemaljaca. Proteklih dana stanovnici UAE pokušavali su da odgonetnu šta se krije iza misteriozne rupe na nebu iznad grada Al Aina.

Društvene mreže su bile preplavljene snimcima i fotografijama ovog fenomena, a ljudi koji su ih delili na internetu nisu mogli a da se ne zapitaju da li su zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vanzemaljci odlučili da dođu na Zemlju, prenosi Sputnjik.

Jedan stanovnik UAE napisao je da nebo izgleda "kao da je Bog bacio kamen u jezero", zapitavši se da li je u pitanju neko predskazanje. Međutim, naučnici su brzo razotkrili misteriju, objašnjavajući da fenomen nije bio ni božanski ni vanzemaljski.

Radi se o "rupi za pucanje" ili "oblaku za bušenje rupa", koji se javlja kada se kapljice vode u hladnom stanju još ne smrznu sa kristalima leda prouzrokovanim avionima koji prolaze kroz oblak.

Kristali leda tada počinju da padaju, uzrokujući isparavanje kapljica, što ostavlja masivnu rupu u sredini oblaka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MISTERIOZNA RUPA NA NEBU SVE ZAPANJILA: Izgleda kao iz filmova naučne fantastike, a onda se javio jedan čovek i objasnio o čemu se tačno radi (VIDEO)

Izvor: Kurir, 22.Mar.2019

Stanovnici Omana i Ujedinjenih Arapskih Emirata bili su poprilično zbunjeni kada su na nebu videli čudnu rupu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.