KAMERA UHVATILA TRENUTAK: NLO projurio između borbenih aviona na aeromitingu?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 20:58

KAMERA UHVATILA TRENUTAK: NLO projurio između borbenih aviona na aeromitingu?! (FOTO)

Ovako nešto dosad nije viđeno

Na jugozapadu Engleske nedavno je održan aeromiting na kojem su pojedini gledaoci uspeli kamerom da zabeleže neobičan trenutak — neidentifikovani objekat koji je projurio između borbenih aviona.

Fotografije su objavljene na društvenim mrežama uz komentar da se crni objekt kretao izuzetno velikom brzinom i da je uhvaćen tačno na sredini formacije aviona.

★ Strange Object During Red Arrows >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Riviera Air Show Display leaves onlookers BAFFLED!!

- The anomalous object was travelling "at least 1000 mph" when it "shot right through the middle of their display"#UFO #ORB #UAP #RedArrowsRivieraAirShow https://t.co/cYcaZEJzl1 pic.twitter.com/zmxELR3waJ

— Landon Maccann (@LandonMaccann) June 10, 2023

- Mora da je jurio najmanje 1.500 kilometara na sat dok je prolazio opasno blizu "Crvenih strela", a onda je nestao iz vidokruga - stoji u komentaru.

"Devon lajv" prenosi i izjavu Eme Smit koja je, takođe, fotografisla objekt na aeromitingu "English Riviera Airshow", kojim je označen početak letnje turističke sezone.

- Proveravala sam svoje fotografije "Crvenih strela" i primetila sam crnu mrlju prilično blizu aviona. Zumirala sam i nisam mogla da verujem šta vidim. Imao je oblik vretena. Iskreno ne verujem u sve te priče o NLO, ali ovo je teško objašnjivo - kazala je ona.
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NLO projurio između aviona na aeromitingu: Kretao se velikom brzinom FOTO

Izvor: B92, 20.Jun.2023

Na jugozapadu Engleske nedavno je održan aeromiting na kojem su pojedini gledaoci uspeli kamerom da zabeleže neobičan trenutak — neidentifikovani objekat koji je projurio između borbenih aviona...Fotografije su objavljene na društvenim mrežama uz komentar da se crni objekt kretao izuzetno velikom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.