NLO projurio između aviona na aeromitingu: Kretao se velikom brzinom FOTO

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 21:31

NLO projurio između aviona na aeromitingu: Kretao se velikom brzinom FOTO

Na jugozapadu Engleske nedavno je održan aeromiting na kojem su pojedini gledaoci uspeli kamerom da zabeleže neobičan trenutak — neidentifikovani objekat koji je projurio između borbenih aviona.

Fotografije su objavljene na društvenim mrežama uz komentar da se crni objekt kretao izuzetno velikom brzinom i da je uhvaćen tačno na sredini formacije aviona.

"Mora da je jurio najmanje 1.500 kilometara na sat dok je prolazio opasno blizu ‘Crvenih strela’, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je nestao iz vidokruga", stoji u komentaru.

"Devon lajv" prenosi i izjavu Eme Smit koja je, takođe, fotografisla objekt na aeromitingu "English Riviera Airshow", kojim je označen početak letnje turističke sezone.

"Proveravala sam svoje fotografije ‘Crvenih strela’ i primetila sam crnu mrlju prilično blizu aviona. Zumirala sam i nisam mogla da verujem šta vidim. Imao je oblik vretena. Iskreno ne verujem u sve te priče o NLO, ali ovo je teško objašnjivo", kazala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.