BIVŠI ŠEF TAJNE JEDINICE PENTAGONA ŠOKIRAO SVET: NLO je više puta uticao na američku nuklearnu tehnologiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2021, 15:32

BIVŠI ŠEF TAJNE JEDINICE PENTAGONA ŠOKIRAO SVET: NLO je više puta uticao na američku nuklearnu tehnologiju

Ekspert je rekao da je "jednom zauvek definitivno izjavio da UAP nisu američka tehnologija, niti ruska ili kineska tehnologija."

Neidentifikovani leteći objekti (NLO) u više navrata su se mešali u američku nuklearnu tehnologiju, prisiljavajući neke objekte da ne rade, rekao je bivši šef Pentagonovog naprednog programa za identifikaciju vazduhoplovnih pretnji Luis Elizondo za "Vašington Post".

Otkriće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolazi uoči objavljivanja neklasifikovanog izveštaja o neidentifikovanim vazdušnim pojavama (UAP) koje su primetili piloti američke mornarice, a za koje se očekuje da će ih Kongres podneti kasnije u junu.

- Sada smo imali incidente u kojima su se UAP-ovi umešali i zapravo stavili "van mreže" naše nuklearne sposobnosti - rekao je Elizondo u intervjuu.

Iako neki mogu smatrati da su incidenti "nešto što je mirno", postoje podaci koji ukazuju na to da su se NLO umešali u nuklearnu tehnologiju drugih zemalja i da su ih "stvarno uključili i stavili na mrežu", rekao je ekspert.

- Mislim da u ovom trenutku sigurno postoji dovoljno podataka koji pokazuju da postoji interes za našu nuklearnu tehnologiju, potencijal da se čak i umeša u tu nuklearnu tehnologiju - saopštio je Elizondo, napominjući da ne postoji ništa iznenađujuće u pogledu mogućeg povećanog interesovanja za američke sposobnosti vezano za njenu nuklearnu tehnologiju.

Komentarišući predstojeći izveštaj, ekspert je rekao da je "jednom zauvek definitivno izjavio da UAP nisu američka tehnologija, niti ruska ili kineska tehnologija."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NLO i nuklearna tehnologija: Zainteresovani su?

Izvor: B92, 09.Jun.2021

Nepoznati leteći objekti više puta su se mešali u rad američke nuklearne tehnologije, rekao je bivši šef Pentagonovog ugašenog programa za NLO...Kao što su elektrane, ali i postrojenja nuklearnog oružja, primoravajući neke da se isključe...Elizondo, koji je predvodio Program napredne identifikacije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.