Izvor: BalkanRock.com, 30.Nov.2022, 16:17

Reizdanje debi albuma benda Repetitor; Zakazan koncert u Elektropioniru

„Sve što vidim je prvi put“ je debi album grupe Repetitor, te 2008. godine najmlađeg beogradskog benda sa nove srpske scene. Opisivano je kao ,,moderno rokenrol izdanje koje sve osvaja svojom energijom i neposrednošću“. Skoro petnaest godina kasnije ,,Sve što vidim je prvi put“ je jednako svež i intrigantan album, a upravo je doživeo reizdanje na […] The post Reizdanje debi albuma benda Repetitor; Zakazan koncert u Elektropioniru first appeared on Balkanrock.com.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LHD u pohodu na Srbiju. Zakazani Novi Sad i Beograd

Izvor: BalkanRock.com, 01.Dec.2022, 07:54

Instrumentalni rokenrol trio LHD u maju ove godine objavio je debi album “Off the Grid“ i dolaze u Beograd i Novi Sad da ga promovišu. Najpre je album izašao u digitalnom obliku i na CD-u, a nekoliko nedelja potom i na vinilu. Album je izašao pod žigom nezavisne izdavačke kuće Dirty Old Label...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.