POLICIJA U BRUKLINU GAZI DEMONSTRANTE: Besna rulja ih okružila i napala, a onda su policajci dali gas (VIDEO)

Izvor: Kurir, 31.Maj.2020, 09:04

POLICIJA U BRUKLINU GAZI DEMONSTRANTE: Besna rulja ih okružila i napala, a onda su policajci dali gas (VIDEO)

U Americi vlada totalni haos. Čak 25 gradova u 16 saveznih država proglasilo je policijski čas nakon što su se protesti zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda, koga je ugušio policajac Derek Čovin, pretvorili u divljanje, paljenje policijskih automobila i pljačku.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užas na protestu u Njujorku: Policajci krenuli AUTOMOBILIMA NA LjUDE, a gradonačelnik ima OPRAVDANjE za čuvare reda (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Maj.2020

Gradonačelnik Njujorka, Bil de Blazio, rekao je da ga je vrlo uznemirio taj incident i da mu je žao što su policajci to učinili U Americi vlada totalni haos. Čak 25 gradova u 16 saveznih država proglasilo je policijski čas nakon što su se protesti zbog smrti Afroamerikanca...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.