Telenor fondacija - Realizovano pet društveno korisnih projekata

Izvor: NC magazin, 24.Sep.2010, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telenor fondacija - Realizovano pet društveno korisnih projekata


Koncertna sala Kolarca dobila je uređaj za reprodukciju zvuka koji pojačava signal u slušnom aparatu za ljude oštećenog sluha. Na­rod­na bi­bli­o­te­ka u Bo­ru je obogaćena za multimedijalni centar, Dom za de­cu i omla­di­nu ome­te­nu u raz­vo­ju “Srem­či­ca“ dobio je opremljenu grnčarsku radionicu, Cen­tar za ta­len­te “Mi­haj­lo Pu­pin“ u Pan­če­vu računarsku i komunikacionu opremu, dok je KBC Ze­mun postao „Vesela bolnica“. Ovo su mesta na kojima je realizovano pet društvenokorisnih projekata Telenor fondacije.

Nastavak na NC magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telenor fondacija realizovala pet drustveno odgovornih projekata

Izvor: Economy.rs, 24.Sep.2010

Koncertna sala Kolarca dobila je uređaj za reprodukciju zvuka koji pojačava signal u slušnom aparatu za ljude oštećenog sluha.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.