Telenor Klik aktiviralo 360.000 korisnika

Izvor: NC magazin, 29.Dec.2010, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telenor Klik aktiviralo 360.000 korisnika



Usluga Telenor Klik, koja omogućava korišćenje Interneta i sa jednostavnih modela mobilnih telefona, besplatno je dostupna do kraja godine, a od 1. januara 2011. mesečna pretplata biće 290 dinara, sa uračunatim PDV-om.

Od septembra, kada je ova usluga predstavljena, Internet na mobilnom telefonu aktiviralo je više od 360 000 korisnika. Svakako odličan potez Telenora u promociji mobilnog interneta.

Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

Pripejd korisnici oslobodjeni plaćanja poreza

Izvor: S media, 30.Dec.2010, 16:24

Kompanija ''Vip mobajl'' saopštila je da su pripejd korisnici ovog operatera već danas oslobodjeni plaćanja poreza na upotrebu mobilnog telefona od 10 odsto...U saopštenju se ističe da će ''Vip'' uplatiti porez državnom budžetu na sav mobilni saobraćaj koji pripejd korisnici ostvare danas i...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.