HTC - Predstavljen HTC One

Izvor: NC magazin, 22.Feb.2013, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTC - Predstavljen HTC One


HTC je predstavio svoj novi flagship model – HTC One. Sa upadljivim telom izrađenim od jednog komada aluminijuma, novi HTC One vam predstavlja HTC BlinkFeed, HTC Zoe i HTC BoomSound, ključne inovacije u HTC Sense grafičkom interfejsu koje iznova uobličavaju iskustvo mobilnih komunikacija i postavljaju novi standard za pametne telefone.

U središtu novog HTC One iskustva je HTC BlinkFeed. HTC BlinkFeed je smelo novo iskustvo koje transformiše početnu postavku ekrana u jedinstven live stream ličnih relevantnih informacija poput poslednjih novosti sa vaših društvenih mreža, najnovijih vesti iz sveta zabave i životnog stila, vesti i fotografije sa slikama koje vas uvlače u njihov svet tako više nemate potrebu da pokrećete zasebne aplikacije kako biste saznali šta se dešava. HTC BlinkFeed prikuplja najsvežije sadržaje iz najrelevantnijih i najzanimljivijih izvora, i omogućava korisnicima da na jednom mestu bace pogled na njih, a da ne moraju da prelaze iz jedne aplikacije na drugu ili da tragaju po različitim veb sajtovima.

Nastavak na NC magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.