Google lansirao Google Currents

Izvor: NaDlanu.com, 20.Dec.2011, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google lansirao Google Currents

Pre nekoliko meseci, pisali smo o novoj Googleovoj mobilnoj aplikaciji kodnog imena Propeller, koja je zamišljena kao moderni agregator vesti duboko integrisan sa socijalnim mrežama i Google Readerom.

Ona je sada i zvanično objavljena, a nosi ime Google Currents. Zapravo, Currents vam dozvoljava da na jednom mestu čitate sadržaje sa svih svojih omiljenih online magazina, blogova i RSS kanala, i to u formi atraktivnog magazina, koji se lako može "listati". Pritom, softver će pratiti šta čitate i tako vam predlagati atraktivne sadržaje, tj. "trendove" koji bi vam se mogli svideti.Aplikacija je besplatna, s tim da je za sada dostupna samo američkim korisnicima. Radi na Androidu i iOS-u, a prilagođena je i za ekrane tableta i za smartfone.Više na MobiHobi

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.