Apple predstavio novi iMac

Izvor: KupiMobilni.com, 19.Jun.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple predstavio novi iMac

Nakon prošlonedeljnih glasina, stiže nam i zvanična najava novog iMac računara. Naime, Apple je objavio kako je od juče u prodaji i 21,5-inčni iMac, čija će minimalna cena iznositi 1.100 dolara (odnosno 900 funti), što je za 200 dolara niže od njihovog prethodnog najjeftinijeg modela.

Nastavak na KupiMobilni.com...






Povezane vesti

Apple predstavio 21.5-inčni iMac

Izvor: ITsvet.com, 19.Jun.2014

Proteklih nekoliko nedelja su se pojavile glasine da bi Apple mogao da predstavi jeftinije iMac modele sa ciljem da svoj desktop opseg načini privlačnijim za kupce. Apple je juče najavio svoj novi jeftiniji 21.5 inčni iMac sa 1080p ekranom. Ovaj model poseduje Intel Core i5 procesor koji radi na...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KupiMobilni.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KupiMobilni.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.