Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2012, 02:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drekslmajer otvara novi pogon u Zrenjaninu

ZRENJANIN -

Kompanija Drekslmajer automotiv (Draexlmaier Automotive) otvara danas u Zrenjaninu novi pogona, u kojem će proizvoditi kablovske setove za potrebe kompanije Fijat automobili Srbija (FAS) iz Kragujevca.

Otvaranju novog pogona prisustvovaće predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić, ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić i ministar poljoprivrede Goran Knežević.

Nemačka kompanija Drekslmajer automotiv je u Zrenjaninu investirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šest miliona evra u otvaranje novog pogona, u kojem će posao naći 806 novih radnika, saopšteno je iz kabineta ministra finansija i privrede.

Kroz Program za podsticaj direktnim investicijama kojim administrira SIEPA, investicija je podržana sa 5.000 evra po svakom novootvorenom radnom mestu.

Drekslmajer automotiv u Zrenjaninu posluje od 2007. godine, a kablovske komplete izvozi iz Srbije klijentima kompanijama BMW, "Folksvagen", "Mercedes", "Dženeral motors" i drugima.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Drekslmajer" otvara novi pogon

Izvor: RTS, 15.Nov.2012

Novi pogon kompanije "Drekslmajer automotiv" biće otvoren danas u Zrenjaninu. U pogonu će se proizvoditi kablovski setovi za kompaniju "Fijat automobili Srbija". Otvaranju će prisustvovati predsednik Srbije Tomislav Nikolić i ministri Mlađan Dinkić i Goran Knežević...Kompanija "Drekslmajer automotiv"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.