Izvor: Luftika.rs, 12.Jul.2020, 11:31

Nekada najlepša Srpkinja, sada živi u Novom Sadu daleko od očiju javnosti i ima novo zanimanje

Manekenka Tijana Stajšić poslednjih godina se potpuno povukla iz javnosti i živi daleko od kamera i medijske pažnje.
Tijana je rođena u Somboru i u tinejdžerskim danima je počela da se bavi manekenstvom i postigla brojne uspehe.








View this post on Instagram















🐺
A post shared by Tijana Stajsic (@tijanastajsic) >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << on Jun 6, 2020 at 3:39am PDT


Ova lepotica je ponela titulu mis Jugoslavije 2002. godine, a onda je tadašnju državu predstavljala na izboru za mis sveta, gde je zauzela šesto mesto, što je do sada najveći uspeh neke naše manekenke.
Godine 2009. učestvovala je u rijalitiju „VIP Veliki brat“, a tamo je zavela glumca Dragana Marinkovića Macu, koji je tada priznao da mu se Tijana dopada, piše Blic.








View this post on Instagram















🌳
A post shared by Tijana Stajsic (@tijanastajsic) on Apr 16, 2020 at 5:24am PDT


Posle „Velikog brata“ napustila je manekensku karijeru i završila kurs za šminkanje čime se i danas bavi, a živi u Novom Sadu. Tijana se prilično promenila od perioda kada je nosila titulu mis Jugoslavije, a mnogi sumnjaju da se podvrgla estetskim operacijama.








View this post on Instagram















🥊
A post shared by Tijana Stajsic (@tijanastajsic) on Jun 21, 2020 at 9:38am PDT


Poznate novosadske lepotice: Gde su danas i šta rade?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.