CELA PORODICA U BOLNICI ZBOG KORONE - Mis sveta sa ćerkom HOSPITALIZOVANA zbog TEŠKIH PROBLEMA sa DISANJEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 20:03

CELA PORODICA U BOLNICI ZBOG KORONE - Mis sveta sa ćerkom HOSPITALIZOVANA zbog TEŠKIH PROBLEMA sa DISANJEM

Muž i svekar su već u bolnici...

Bolivudska zvezda i indijska manekenka Aišvaria Bačan nakon vesti da je njen svekar Amitab Bačan u bolnici, takođe hospitalizovana zbog korona virusa.

Aišvarija koja je ponela titulu Mis sveta, se samoizolovala sa svojom osmogodišnjom ćerkom, ali domaći mediji pišu da su sada obe hospitalitovane zbog poteškoća u disanju.

Njen suprug, Abhišek i svekar Amitab su prošle nedelje bili u bolnici zbog korone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Објава коју дели AishwaryaRaiBachchan🔵 (@aishwarya__bachchan) дана 3. Сеп 2019. у 4:10 PDT

Abhišek je izjavio da su njegova supruga i ćerka testirane na Covid 19 i da su pozitivne.

This evening I tested positive for COVID 19 .. have been shifted to Hospital .. authorities informed .. family and staff tested results awaited .. all those that came in close proximity to me in the last 10 days please get yourself tested

Објава коју дели Amitabh Bachchan (@amitabhbachchan) дана 11. Јул 2020. у 11:23 PDT

- Ove večeri sam dobio pozitivne rezultate na Covid 19. Prebačen sam u bolnicu. Porodica i prijatelji čekaju rezultate testova - oglasio se Amitab na Instagramu tada, a njegov sin se takođe oglasio rečima:

- Moj otac i ja ćemo ostati u bolnici, dok lekari ne odluče suprotno. Molim sve da se paze i poštuju pravila - napisao je Abhišek.

pic.twitter.com/dMDxg17Qgo

— pensador (@sakriosamime) July 18, 2020
Pogledaj vesti o: Miss sveta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.