Bivša mis sveta blistala na Nedelji mode – bujne grudi u prvom planu FOTO

Izvor: B92, 06.Mar.2023, 10:12

Bivša mis sveta blistala na Nedelji mode – bujne grudi u prvom planu FOTO

Glumica Prijanka Čopra i njen suprug – pop pevač Nik Džonas nedavno su prisustvovali reviji dizajnerske kuće "Valentino" u Parizu.

Ova 40-godišnja glumica se na Nedelji mode u Parizu pojavila u ciklama toaleti, a celokupni izgled upotpunila je štiklama čiji je dezen identičan njenoj haljini.

Trebalo bi napomenuti da je najveću pažnju privukao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << duboki dekolte koji je istakao njene bujne grudi, ali i zaljubljeni pogledi koje su Nik i Prijanka razmenjivali sve vreme tokom Valentinove revije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Miss sveta

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prijanka Čopra blistala na nedjelji mode (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Mar.2023, 08:40

Glumica Prijanka Čopra i njen suprug – pop pjevač Nik Džonas nedavno su prisustvovali reviji dizajnerske kuće "Valentino" u Parizu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.