VLADIKA JOANIKIJE: Milo nam je ponudio da likvidiramo sami sebe, čudna je priča šta se događa sa tim čovekom

Izvor: Kurir, 26.Maj.2020, 12:48

VLADIKA JOANIKIJE: Milo nam je ponudio da likvidiramo sami sebe, čudna je priča šta se događa sa tim čovekom

"Milo Đukanović nam je ponudio da likvidiramo sami sebe i da izbrišemo svoju istoriju. To što je ponudio nije samo pitanje imena. Kada se menja nekome ime, menja se i njegov identitet i njegova istorija i sve iz temelja... Zapravo, dobili smo od predsednika Crne Gore poziv da sami pristanemo na nestanak i brisanje svoje istorije i kanonske tradicije", rekao je episkop budimljansko-nikšićki Joanikije povodom Đukanovićeve obznane da je dao ponudu Srpskoj pravoslavnoj crkvi da se napravi „crkva za sve pravoslavne vernike u Crnoj Gori“, jer će se u suprotno praviti – crkva nacionalnih Crnogoraca.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladika Joanikije: Đukanović sve više liči na Pavelića, previše se osilio

Izvor: Luftika.rs, 26.Maj.2020

Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije rekao je da je predsednik Crne Gore Milo Đukanović ponudio Srpskoj pravoslavnoj crkvi (SPC) da likvidira samu sebe i izbriše svoju istoriju.. Povodom Đukanovićeve izjave da je dao ponudu SPC da se napravi „crkva za sve pravoslavne vernike u Crnoj Gori...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.