Sve liči na to da je neko napravio dil sa Đukanovićem

Izvor: B92, 29.Okt.2020, 18:47

"Sve liči na to da je neko napravio dil sa Đukanovićem"

Podgorica -- Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Nebojša Medojević su ponovo oštro kritikovali mandatara za sastavljanje nove vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića.

Rekli su da je Srpska pravoslvna crkva tražila da on bude na čelu liste "Za budućnost Crne Gore" i ocenili da njegovi poslednji nastupi u medijima "liče na dil" s predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem.

Mandić je kazao da je Krivokapić došao na čelo liste "Za budućnost Crne Gore" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na predlog "ovdašnje više crkvene jerarhije" i da je "to bio i uslov da oni podrže našu listu na izborima".

"Ako želite našu podršku, rekli su mi tada i vladika Joanikije i pop Perović, ovog melemnog vjerujućeg čovjeka treba da prihvatite na prvo mjesto vaše koalicione liste", rekao je Mandić i izneo da je to i uradio jer je, "za razliku od mnogih, bio siguran u pobedu" na izborima.

Lider "Pokreta za promjene" Nebojša Medojević, povodom ocene mandatara Krivokapića da bi Vlada imala "niži nivo reputacije" ako bi u njoj bili politički lideri Medojević, Andrija Mandić i Milan Knežević, poručio je da to može izjaviti "samo neko ko je napravio dil" sa šefom države i DPS-a Milom Đukanovićem.

Krivokapić "protiv njega (Đukanovića) nije rekao nijednu reč. Smeta DF, ne smeta DPS", napisao je Medojević na Tviteru.

Okosnicu koalicije "Za budućnost Crne Gore" čini Demokratski front (DF), a na izborima je njen nosilac bio Krivokapić, kome su prethodnih dana lideri DF uputili niz kritika pošto on traži da oni ne budu u budućoj vladi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Politički apetiti protiv interesa građana Crne Gore

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Okt.2020

Podjela resora i personalna rješenja na čelu budućih ministarstava Vlade Crne Gore i dalje su kamen spoticanja dogovoru tri koalicije sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem. Dva mjeseca nakon izbora se ne zna ni da li će buduća Vlada biti ekspertska ili će ministri biti politički profilisane ličnosti. Najnoviji...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

ŽESTOKA SVAĐA U KOALICIJI! MEDOJEVIČ OPLEO PO KRIVOKAPIĆU: Ovo može da izjavi samo neko ko je napravio dil sa Milom!

Izvor: Kurir, 29.Okt.2020

Predsednik PzP Nebojša Medojević reagovao je danas na izjavu mandatara Zdravka Krivokapića, da bi Vlada Crne Gore imala "niži nivo reputacije" ako bi u njoj bila trojica lidera DF-a i poručio da to može da kaže samo neko ko je u dilu sa Milom Đukanovićem.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.