Ponovo izglasan Zakon o slobodi veroispovesti

Izvor: B92, 20.Jan.2021, 14:49

Ponovo izglasan Zakon o slobodi veroispovesti

Skupština Crne Gore ponovo je danas većinom glasova izglasala Zakon o slobodi veroispovesti, koji je predsednik Milo Đukanović ranije odbio da potpiše.

Zasedanje je počelo oko 13 časova, sa sat vremena zakašnjenja, a u parlament su stigli svi ministri i premijer Zdravko Krivokapić. Takođe, postoji kvorum za rad, jer je u sali prisutan 41 poslanik, naveo je na početku sednice predsednik parlamenta Aleksa Bečić.

U Skupštini je bio i poslanik opozicije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Genci Nimanbegu, dok su postalnici drugih opozicionih stranaka ranije najavili da neće prisustvovati zasedanju, prenose Vijesti.

Neposredno pred početak sednice, ispred zgrade Skupštine u Podgorici okupio se manji broj pristalica patriotskih organizacija sa zastavama Crne Gore i NATO-a. Okupljeni nosili su natpise: “Stop fašizmu”, “No pasaran”, “Ne crtajte mete”, “Stop pretnjama”, “Ne kršite Ustav”...

Prisutni su bili i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZMENJENI ZAKON O SLOBODI VEROSIPOVESTI IZGLASAN U SKUPŠTINI CG: Većinom usvojen zakon koji je prethodno Milo odbio da potpiše!

Izvor: Kurir, 20.Jan.2021

Skupština Crne Gore ponovo je danas izglasala većinom glasova Zakon o slobodi verosipovesti koji je predsednik Milo Đukanović odbio da potpiše.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.