NEJASNA SITUACIJA U CRNOJ GORI! Srbima nude 50 odsto mesta u Vladi, ali su zato zabranili Mandića i Kneževića?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 18:57

NEJASNA SITUACIJA U CRNOJ GORI! Srbima "nude" 50 odsto mesta u Vladi, ali su zato zabranili Mandića i Kneževića?

Lideri Srba u Crnoj Gori, oni koji su najzaslužniji za istorijsku pobedu nad Milom Đukanovićem, zabranjeni su u novom Vladi Crne Gore.

Kako se saznaje, Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću, dvojici nesumnjivo najvažnijih srpskih lidera u Crnoj Gori, zabranjeno je da budu bilo šta u novoj Vladi.

Mandića i Kneževića zabranili su Dritan Abazović i Zdravko Krivokapić, a sada preko “Blica” >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušavaju da spinuju informacije, pa lansiraju priču da je Sebima ponuđeno 50 odsto Vlade.

Ali, naravno, ne kažu kome je i šta konkretno ponuđeno pošto je Dritan prethodno uzeo sve važne i vitalne resore, uz blagoslov i mandatara Zdravka Krivokapića i mitropolita Amfilohija.

Na stranu to što je spin vest o 50 odsto Srba u Vladi Crne Gore direktno iz Podgorice novinarki Blica diktirao Amfilohije, niko ne ume da objasni zašto su Mandić i Knežević zabranjeni? I ko ih je, kako i kada zabranio?!

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.