Milo raspisuje izbore DO KRAJA NEDELjE? Evo kada bi Crnogorci mogli na birališta

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 14:02

Milo raspisuje izbore DO KRAJA NEDELjE? Evo kada bi Crnogorci mogli na birališta

Većina opozicionih partija neće otići na razgovor sa Đukanovićem.

Većina opozicionih partija neće otići na razgovor sa Đukanovićem, potrvrđeno je nezvanično iz opozicije. Parlamentarni izbori u Crnoj Gori najverovatnije će biti održani poslednje nedelje avgusta ili prve nedelje u septembra, smatraju predstavnici pojednih opozicionih, ali i vladajućih partija, a do kraja sedmice očekuje se i njihovo raspisivanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Đukanović je, kako je objavljeno iz njegovog kabineta, za utorak 16. juni uputio poziv predstavnicima parlamentarnih partija i koalicija na konsultacije povodom određivanja datuma za održavanje parlamentarnih izbora.

Većina opozicionih partija neće otići na razgovor sa Đukanovićem, izuzev u SDP-u koji nije želeo da komentariše.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milo raspisuje izbore DO KRAJA NEDELjE? Evo kada bi Crnogorci mogli na birališta

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2020

Većina opozicionih partija neće otići na razgovor sa Đukanovićem, potrvrđeno je nezvanično iz opozicije PARLAMENTARNI izbori u Crnoj Gori najverovatnije će biti održani poslednje nedelje avgusta ili prve nedelje u septembra, smatraju predstavnici pojednih opozicionih, ali...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.