Milo glasom za ulazak lažne države Kosovo u Interpol podržao narko-dilere i narko-kartele

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milo glasom za ulazak lažne države Kosovo u Interpol podržao narko-dilere i narko-kartele

Milo Đukanović pokazao je danas svoje pravo lice, kada je glasom da lažna država Kosovo bude primljena u Interpol zapravo glasao za narko-kartele i kriminalce.

Milo je dao glas onima koji su klali Srbe, onima koji vade organe i truguju njima, onima koji su šefovi narko-katela, onima za koje je i bila raspisana Interpolova poternica – Hašimu Tačiju i Ramušu Haradinaju. Đukanović je pokazao da nema obraza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je odlučio da podrži narko-mafijaše koji se finansiraju od ratnih zločina.

Milo Đukanović je više puta pokazao koliko je jadna i bedna politika koju vodi – i onda kada je poslao svoje oficire da obučavaju zločinačku vojsku Kosova, i onda kada je poslao Varvare Šiptare u Beograd na utakmicu da provociraju odbijajući da sa našim navijačima skandiraju parolu "Kosovo je Srbija".

Danas je sve to doživelo kulminaciju, a Đukanović je pokazao da "mu tragovi smrde nečovještvom"!

Pitanje je zašto Milo Đukanović podržava narko-kartele i njihove vođe? Šta je dobio za uzvrat da im da glas za ulazak u Interpol? Nejasno je šta su narko-bosovi Hašim Tači i Ramuš Haradinaj dali Đukanoviću, ali je jasno da je on čovek koji nema ni obraza ni srama.

Đukanović, dakle, radi sve samo kako bi provocirao Srbiju i išao protiv nje, pa čak i to da podrži narko-dilere i narko-kartele!

Ipak, Srbija je ubedljivo pobedila, lažna država Kosovo nije ušta u Interpol, a Milu Đukanoviću nek ide na obraz i čast koju očigledno nema to što je dao glas kriminalcima!
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.