Knežević ponovo tvrdi da ima snimak da daje Đukanoviću novac

Izvor: Danas, 20.Jun.2019, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević ponovo tvrdi da ima snimak da daje Đukanoviću novac

Vlasnik "Atlas grupe" Duško Knežević izjavio je da predsednik Crne Gore Milo Đukanović zna da on ima snimak na kojem se vidi da mu daje novac i da su mu to rekli i oni koje je, kako tvrdi, Đukanović slao kod njega u London da ga „odobrovolje“. Članak Knežević ponovo tvrdi da ima snimak da daje Đukanoviću novac se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"NEĆEŠ SE IZVUĆI, tvoja SRAMOTA će IZAĆI NA VIDELO": Oglasio se Duško Knežević povodom Milovih LAŽI

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019

Povodom izjave predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da ne postoji snimak na kojem uzima novac od Duška Kneževića, predsednik "Atlas Grupe" reagovao je pisanim saopštenjem...- Neka g. Đukanović živi u uverenju da snimka nema. Tako mu je, verovatno, lakše da mu prolaze dani, dok snimak ne bude...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.