Knežević: Zakazali pregovori Abazovića sa DPS-om

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2022, 10:50

Knežević: Zakazali pregovori Abazovića sa DPS-om

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević izjavio je danas da je očigledno da su pregovori Dritana Abazovića sa DPS-om Mila Đukanovića i potencijalnim partnerima o formiranju manjinske vlade zakazali.

"Kolega Dritan Abazović je zajedno sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) i doskorašnjim koalicionim partnerima odlučio da izvede alhemičarski eksperiment ne bi li bio izabran >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za premijera".

Prema njegovim rečima ti pregovori su zapali u određene poteškoće i čitav taj proces pregovaranja ide teško.

Knežević je gostujući na Pinku rekao da se nada da se sve može vratiti unutar aktuelne parlamentarne većine i da je to, kako ističe, način da se dođe do rešenja.

Ako, ipak, dogovora ne bude za njega je najbolje rešenje formirati tehničku vladu koja će pripremiti prevremene parlamentarne, lokalne i predsedničke izbore.

"Ne možemo dopustiti da Milo Đukanović ostane na poziciji predsednika države do 2023. godine kao da je Dalaj Lama", rekao je Knežević istakao da je Đukanović taj koji je generisao sve podele i doprineo političkoj krizi u Crnoj Gori.

Za aktuelnu situaciju u Crnoj Gori je rekao da je šizofrena i poručio da se neće dozvoliti "ponižavanja glasača DF-a".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.