Izvor: RTS, 27.Jun.2021, 11:19

Kabinet premijera Crne Gore poručuje Đukanoviću: Snosićete posledice podsticanja ekstremizma

Ako predsednik države Milo Đukanović nastavi sa ratnohuškačkom retorikom, preuzeće odgovornost za sve posledice koje mogu nastati podsticanjem na ekstremizam, saopšteno je iz kabineta premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića.
Iz Kabineta predsednika Vlade reagovali su na saopštenje šefa Kabineta predsednika države Miodraga Radovića, koji je sinoć saopštio da će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se, ako to bude potrebno, "ginuti da bi sačuvali Crnu Goru od otvorenih velikosrpskih nasrtaja".
"Kolika neozbiljnost vlada u opozicionom DPS-u najbolje govori činjenica da su se u redu nezrelih reakcija poređali svi, od šefa partije, organizacije, pa do šefa Kabineta, koji ponavljaju potrošenu priču. Koliko je utemeljena i ozbiljna vaša politika ne bismo trošili vrijeme. O tome su se jasno izjasnili građani", saopštio je Krivokapićev kabinet.
Ono što zabrinjava, kako su istakli, "jeste najava državnog udara, odnosno neustavno djelovanje predsjednika DPS-a".
"Upravo vaše djelovanje je i danas najveća opasnost za demokratski razvoj, stabilnost i mir u Crnoj Gori. Dakle, umjesto demagoške mantre o ugroženosti države, odgovorite javnosti ono što zaslužuje pažnju. Ponavljamo, na koji način i sa kim predsjednik DPS-a planira da ruši aktuelnu Vladu", pitaju iz Kabineta premijera.
Pozivaju i na, kako su rekli, ozbiljnost, te da rečnik prilagode okvirima pristojnosti.
"Jer upravo sa vaše adrese stižu neprimjerene kvalifikacije, najava suludih akcija i opasnih poteza. Stoga, ukoliko Vaš šef nastavi sa ratnohuškačkom retorikom, preuzeće odgovornost za sve posljedice koje mogu nastati podsticanjem na ekstremizam", navodi se u reagovanju Kabineta predsednika Vlade.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Najavljuje se državni udar", a pitanje se postavlja još jednom: Sa kim planira da ruši aktuelnu Vladu?

Izvor: B92, 27.Jun.2021

"Ukoliko vaš šef nastavi sa ratnohuškačkom retorikom, preuzeće odgovornost za sve posledice koje mogu nastati podsticanjem na ekstremizam."..Ovo se navodi se u reagovanju Kabineta predsednika Vlade kao odgovor na saopštenje šefa Kabineta predsednika države Miodraga Radovića.."Kolika neozbiljnost...

Nastavak na B92...

Kabinet Krivokapića opleo po DPS-u: I dalje jedete budžetski novac umesto da uradite nešto korisno za narod

Izvor: B92, 27.Jun.2021

Kabinet Krivokapića saopštio je da je "motivacioni govor Ðukanovića pred strankom u osipanju" iz mraka na svetlost izbacio sve koji bi želeli da se to desi...U tom govoru pominje se rušenje Vlade Crne Gore...U saopštenju povodom izjave šefa Kabineta predsednika države Miodraga Radovića ističe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.