Izvor: S media, 08.Maj.2013, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imovinska karta Mila Đukanovića: Prijavio platu od 940 evra

Đukanović je naveo da, kao predsednik Saveta za privatizaciju, prihoduje dodatnih 300 evra.

Kad je reč o nekretninama, Đukanović je Komisiji prijavio da je vlasnik stana od 187 metara kvadratnih sa potkrovljem u Podgorici, kao i da poseduje par objekata, pašnjaka i livade u selu Kočani kod Nikšića.

Đukanović je u izveštaju naveo da je zemljište kupio na rate i to >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dva pašnjaka površine 805 i 440 metara kvadratnih, kao i livadu od 243 kvadrata. Osim zemljišta Đukanović je naveo da poseduje dve ruševine objekta od 30 i 140 metara kvadratnih, za koje je takođe upisao kupovina na rate.

Vlasnik nekoliko firmi

Đukanović je prijavio i da je vlasnik firme Kapital invest, da poseduje 25 odsto preduzeća Univerzitats i polovinu firme Global Montenegro.

Na sajtu Komisije, kako se navodi, nije objavljeno da je Đukanović sredinom aprila prihodovao 1.067.532 evra od prodaje akcija u Prvoj banci, u kojoj je većinski vlasnik njegov brat Aco Đukanović.

Njegova supruga Lidija zaposlena je u Prvoj banci Crne Gore, a plata joj je 776 evra. Ona poseduje automobile Audi 3 2006. godište.

Izvor: Tanjug foto: Printscreen Youtube
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Milo Đukanović prijavio platu od 940 evra

Izvor: Press, 08.Maj.2013

Ðukanović je naveo da, kao predsednik Saveta za privatizaciju, prihoduje dodatnih 300 evra. ..Kad je reč o nekretninama, Ðukanović je Komisiji prijavio da je vlasnik stana od 187 metara kvadratnih sa potkrovljem u Podgorici, kao i da poseduje par objekata, pašnjaka i livade u selu Kočani kod...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.