Govedarica: Đukanović pretio Dodiku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2020, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Govedarica: Đukanović pretio Dodiku

Bivši predsednik Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica tvrdi da je crnogorski predsednik Milo Đukanović pretio lideru SNSD Miloradu Dodiku da će njemu i poslanicima te stranke biti zabranjen ulazak u Crnu Goru, ukoliko podrže deklaraciju o pravima Srba u Crnoj Gori u Narodnoj skupštini RS.

"Prema informacijama koje imam, Đukanović je telefonom pozvao Dodika i rekao mu da će, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ukoliko se desi takva deklaracija, biti zabranjen ulazak svim SNSD-ovim poslanicima u Crnu Goru, da neće moći da dođu ni kao turisti, te da neće imati pristup svojoj imovini koju očito imaju u toj državi", rekao je Govedarica u emisiji "Puls" na BN TV, a prenosi bosanski sajt Klix.

Takođe, kako je naveo, Đukanović je upozorio Dodika da je pitanje i da li će on (Dodik) u naredom periodu moći da uđe u Crnu Goru.

"Prema mojim saznanjima, Dodik je pozvao svoje poslanike i rekao da ne mogu glasati za Deklaraciju koju je predložio poslanik u Klubu SDS-a u NSRS-u Nebojša Vukanović", tvrdi Govedarica.

Na redovnoj sednici Narodne skupštine RS juče nije usvojena Deklaracija o položaju srpskog naroda u Crnoj Gori.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragan Marković Palma pozvao srpske turiste da ne letuju u Crnoj Gori

Izvor: Beta, 21.Feb.2020

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je danas turiste iz Srbije da ne letuju u Crnoj Gori iz kako je rekao, "poznatih razloga"."Pozivam sve turiste iz Srbije koji su išli na neke druge destinacije, a posebno u Crnu Goru da to ne bude više njihova destinacija, i to iz poznatih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.