Duško Knežević OTKRIVA: Čujem da sinovi nekih funkcionera sa članovima TAJNIH SLUŽBI organizuju žurke dok se narod bori protiv virusa

Izvor: Večernje novosti, 08.Apr.2020, 18:55

Duško Knežević OTKRIVA: "Čujem da sinovi nekih funkcionera sa članovima TAJNIH SLUŽBI organizuju žurke dok se narod bori protiv virusa"

Duško Knežević, biznismen i vlasnik Atlas grupe poručio je prijateljima na svom Instagramu da je Mila Đukanovića korona spasila od opšteg narodnog bunta Duško Knežević, biznismen i vlasnik Atlas grupe poručio je prijateljima na svom Instagramu da je Mila Đukanovića korona spasila od opšteg narodnog bunta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i od litija koje je organizovala Mitropolija crnogorsko-primorska. - Siguran sam da će se litije nastaviti, kada se ovo oko korone završi, rekao je Knežević. On se dotakao slanja u karantin jednog od lidera DF-a, Nebojše Medojevića, i njegove supruge, kritikujući režim da je zaobišao Đukanovića nakon njegove posete baltičkim zemljama. -Čuo sam da sinovi nekih funkcionera organizuju žurke, sa obezbeđenjima i članovima tajnih službi kako ne bi neko neplaniran ušao, oduzimajući gostima telefone da ih ne bi zloupotrebili i slikali, rekao je Knežević, navodeći da se dva puta testirao na korona virus, i da su nalazi bili negativni. - Svakodnevno održavam kondiciju na kućnom biciklu i u dobroj sam formi, poručio je Knežević iz Londona.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Čujem da se prave žurke uz pomoć tajnih službi" Knežević optužio MILOV REŽIM za bahatost dok se narod bori za život

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020

Biznismen se dotakao i slanja u karantin jednog od lidera opozicije..Duško Knežević, biznismen i vlasnik Atlas grupe, poručio je prijateljima na svom Instagram profilu da je predsednika Crne Gore Mila Đukanovića pandemija korona virusa spasila od opšteg narodnog bunta i masovnih litija koje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.