Čujem da se prave žurke uz pomoć tajnih službi Knežević optužio MILOV REŽIM za bahatost dok se narod bori za život

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 20:08

"Čujem da se prave žurke uz pomoć tajnih službi" Knežević optužio MILOV REŽIM za bahatost dok se narod bori za život

Biznismen se dotakao i slanja u karantin jednog od lidera opozicije

Duško Knežević, biznismen i vlasnik Atlas grupe, poručio je prijateljima na svom Instagram profilu da je predsednika Crne Gore Mila Đukanovića pandemija korona virusa spasila od opšteg narodnog bunta i masovnih litija koje je organizovala Mitropolija crnogorsko-primorska.

- Siguran sam da će se litije nastaviti kada se ovo oko korone završi - poručio je Knežević iz Londona gde se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svojevrsnom egzilu.

, Nebojše Medojevića i njegove supruge, kritikujući aktuelni režim da je zaobišao Đukanovića nakon njegove posete baltičkim zemljama.

- Čuo sam da sinovi nekih funkcionera organizuju žurke sa obezbeđenjima i članovima tajnih službi, kako ne bi neko neplaniran ušao, oduzimaju gostima telefone da ih ne bi zloupotrebili i slikali - rekao je Knežević navodeći da se dva puta testirao na korona virus i da su nalazi bili negativni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.