Đukanoviću uz čestitku i prijava

Izvor: B92, 30.Dec.2012, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanoviću uz čestitku i prijava

Podgorica -- Koordinacioni odbor poverilaca i bivših radnika podgoričke fabrike "Radoje Dakić" najavio krivičnu prijave protiv crnogorskog premijera Mila Đukanovića.

Kako je navedeno, krivičnu prijavu će podneti zbog više krivičnih dela.

Predsednik Koordinacionog odbora Milan Vukčević kazao je da bivši radnici i poverioci "Radoja Dakića" sumnjiče Đukanovića da je odgovoran za prevaru, kao i za neizvršavanje sudske presude u korist nekadašnjih "dakićevaca".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je rekao da je Đukanović odgovoran i za krivično delo povreda prava na socijalno osiguranje, jer radnicima nije povezan radni staž.

"Zbog svega navedenog podnećemo krivičnu prijavu protiv Đukanovića i sa njom mu čestitati novogodišnje praznike", kazao je Vukčević.

On je, kako prenose podgorički mediji, rekao da je Đukanović obmanuo javnost tvrdnjom da sindikat "Radoja Dakića" nije želeo da proda imovinu te kompanije, koja je u stečaju od 2009. godine.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČESTITKA ZA PREMIJERA: Krivičnom prijavom “čestitaju” Ðukanoviću Novu godinu!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Dec.2012

Predsednik Koordinacionog odbora i bivših radnika podgoričke fabrike

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.