Izvor: S media, 30.Dec.2012, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivičnom prijavom "čestitaju" Ðukanoviću praznike

Koordinacioni odbor poverilaca i bivših radnika podgoričke fabrike "Radoje Dakić" najavio je danas podnošenje krivične prijave protiv crnogorskog premijera Mila Ðukanovića zbog, kako je navedeno, više krivičnih dela.

Predsednik Koordinacionog odbora Milan Vukčević kazao je da bivši radnici i poverioci "Radoja Dakića" sumnjiče Ðukanovića da je odgovoran za prevaru, kao i za neizvršavanje sudske presude u korist nekadašnjih "dakićevaca".

On je rekao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Milo Ðukanović odgovoran i za krivično delo povreda prava na socijalno osiguranje, jer radnicima nije povezan radni staž.

"Zbog svega navedenog podnećemo krivičnu prijavu protiv Ðukanovića i sa njom mu čestitati novogodišnje praznike", kazao je Vukčević.

On je, kako prenose podgorički mediji, rekao da je Ðukanović obmanuo javnost tvrdnom da sindikat "Radoja Dakića" nije želeo da se proda imovine te kompanije, koja je u stečaju od 2009. godine.

(Tanjug, Foto: Beta/Darko Vojinović/AP)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Đukanoviću uz čestitku i prijava

Izvor: B92, 30.Dec.2012

Podgorica -- Koordinacioni odbor poverilaca i bivših radnika podgoričke fabrike "Radoje Dakić" najavio krivičnu prijave protiv crnogorskog premijera Mila Đukanovića...Kako je navedeno, krivičnu prijavu će podneti zbog više krivičnih dela...Predsednik Koordinacionog odbora Milan Vukčević kazao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.